GASTRONOMIA GASTRONOMIA GASTRONOMIA GASTRONOMIA
GASTRONOMIA GASTRONOMIA GASTRONOMIA GASTRONOMIA
GASTRONOMIA GASTRONOMIA GASTRONOMIA GASTRONOMIA
GASTRONOMIA GASTRONOMIA GASTRONOMIA GASTRONOMIA

Al Folló podràs gaudir d’una autèntica experiència de pagès, com es feia antigament a moltes masies. Recuperem el gust!

El Buffet

Fem els nostres bufets saludables amb producte de pagès, de temporada, de proximitat, artesà i ecològic, en bona part procedent del nostre hort.

El bagatge culinari de la Mercè, la nostra xef, és un reflex de les seves arrels de pagès i la seva afició a viatjar pel món. Això es tradueix amb una base de cuina tradicional catalana amb tocs de cuines del món i cuina contemporània d’autor.

La Cuina

Marquem la diferència

Un àpat d’El Folló gira al voltant de la cuina tradicional catalana i et porta a fer un viatge pel món amb tocs de cuina de les espècies i cuina mediterrània.

És un buffet universal on tothom hi té cabuda: el gaudiran des dels vegans fins als més carnívors, passant pels celíacs i els qui tinguin diferents intol·leràncies.

Us recomanem venir una estona abans de l’àpat, fer una copa de vi, cervesa o refresc al nostre jardí gaudint de la tranquilitat que es respira a la muntanya, disfrutar del menjar sense presses, repetint tants cops com volgueu i, en acabat, allargar la sobretaula amb els cafès o les infusions i els nostres gintònics premium, per fer-ne una vetllada rodona.

Preus
Adults i a partir de 13 anys = 43€

De 7 a 12 anys = 25€

Fins a 6 anys = 12€

el follo bodas.net

Vols saber-ne més?

Estarem encantats de parlar amb tu!