CASAMENTS CASAMENTS CASAMENTS CASAMENTS
CASAMENTS CASAMENTS CASAMENTS CASAMENTS
CASAMENTS CASAMENTS CASAMENTS CASAMENTS
CASAMENTS CASAMENTS CASAMENTS CASAMENTS

A la Masia El Folló podràs celebrar aquest dia tant especial com si fos una festa major d’un petit poble, t'ho expliquem!

Una Festa Major

Una celebració diferent amb aperitiu i ball al carrer! Immersos dins el paratge natural del Montseny, gaudirem d’un lloc privilegiat sense elements artificials. Posem les bodes convencionals cap per avall!


El banquet és una de les joies de la corona del Folló. Un àpat creatiu i fet a mida del vostre gust i butxaca. Quin és el vostre plat? Teniu arrels internacionals i les voleu incorpoar al casament?


Un Banquet Diferent

Eco-Friendly

Bufets atrevits i saludables, vestits amb flors silvestres collides als nostres prats i una gestió molt responsable dels materials utilitzats. Al Folló ens encarreguem de celebrar esdeveniments amb impacte positiu.


El complex del Folló us ofereix la possibilitat de realitzar l'aperitiu a l'aire lliure i el banquet a la seva terrassa coberta i climatitzada, perquè no us hàgiu de preocupar per si plou o per si fa massa sol i calor.


100% Versàtil

Allotjament Rural

Per si la cosa s’allarga disposem d’allotjament rural amb 8 habitacions amb totes les comoditats per seguir vivint l’experiència.


el follo bodas.net

El vostre casament a mida

Estarem encantats de parlar amb tu!