EMPRESES
EMPRESES
EMPRESES EMPRESES EMPRESES EMPRESES
EMPRESES EMPRESES EMPRESES EMPRESES

Experiències de training gastronòmic a tocar de Barcelona. Tallers vivencials pràctics per sortir de la rutina habitual.

Cooking Together

Busques una activitat lúdica amb què premiar als teus treballadors perquè passin una jornada divertida gaudint de la cuina i contribuïnt a una alimentació més saludable? Llavors Cooking together és la teva millor opció!


Més que un “Team Building”. Sorprenem als vostres treballadors trencant esquemes i tòpics. Nous hàbits a la cuina afavoreixen nous hàbits laborals.

Cooking a Team

Food Coaching

Coaching d'equips als fogons! Treball sota pressió, augment de la confiança, capacitat d’innovació, estratègia per superar obstacles i pors. Una experiència única per superar una missió en equip.


Taller de formació per a equips on a partir d’una millora en els hàbits alimentaris dels treballadors d’una empresa generem una millora del seu rendiment laboral.


Be Healthy
Be Efficient

Què treballem amb les dinàmiques?

Incrementar la comunicació entre els treballadors de diferents departaments i/o rangs professionals, potenciant-ne les relacions

Estimular la creativitat personal i de l’equip

Desenvolupar les habilitats de resolució de conflictes

Potenciar i/o detectar el lideratge

Realitzar un procés de selecció de personal (tant de contractació com de promoció interna)

Però no només està destinat a les empreses que tinguin un objectiu formatiu concret, sinó també a les que simplement busquin una activitat lúdica perquè els seus treballadors passin junts un dia diferent i divertit, relacionant-se d’una forma completament diferent al què estant habituats al seu dia a dia.

Tothom, en major o menor mesura ha cuinat a casa seva, per tant no és un món completament nou i desconegut per a ningú.

I és per aquest motiu que quan es cuina en grup sorgeixen de manera espontània els nostres comportaments més innats, de la mateixa manera que apareixen al nostre entorn laboral diari.

Quan s’hi apliquen condicionants temporals i/o d’ingredients hi ha un fort paral·lelisme amb el treball sota pressió, moment en què apareixen aspectes com la confiança en els altres, la capacitat d’innovar per sobrepassar un obstacle, superar pors i barreres i construir un equip on cadascú tingui una missió i una aportació. 

Amb les nostres dinàmiques a la cuina els fem aflorar per a que els membres de l’equip en puguin prendre consciència i, d’aquesta manera, poder-hi reflexionar, polir-los i obtenir-ne aprenentatges.

Així doncs, un dels principals objectius és millorar la forma com els membres de l’equip es relacionen a partir d’haver potenciat la confiança i la comunicació entre ells.

Dinars i sopars d'empresa

Bufet saludable d’alta costura fet a mida amb producte de pagès, de temporada, de proximitat, artesà i ecològic, en gran part procedent del nostre hort.

Serveis adicionals

Disposem d’una sala de reunions amb projector i equip de so i l’opció de fer estades de més d’un dia amb pensió completa a les nostres 8 habitacions.

el follo bodas.net

Vols saber-ne més?

Estarem encantats de parlar amb tu!