Formació per a equips a la cuina

Sortiu del vostre local de treball, trenqueu amb la rutina i deixeu-vos envoltar per la pau i creativitat que es respira al Montseny però sense perdre tot el matí per arribar a la Masia El Folló, estem a només 35 minuts de Barcelona!

Coaching d'equips a la cuinaCoaching d'equips a la cuinaCoaching d'equips a la cuinaCoaching d'equips a la cuinaCoaching d'equips a la cuinaCoaching d'equips a la cuina

• Classes de cuina (Team Cooking):

Els nostres tallers de Team Cooking són quelcom més que una activitat de “Team Building” i cohesió d’equip, sorprenem als vostres treballadors i els trenquem els esquemes, captant immediatament la seva atenció i obrint-los la ment a nous canvis.

A el Folló creiem que si adquirim nous hàbits a la cuina, és més fàcil adquirir nous hàbits laborals.

Podem adaptar els tallers de cuina al tipus de formació que desitgeu fer o també per a poder realitzar un procés de selecció de personal.

• Food Coaching [Coaching d’equips a la cuina] (+ info):

Quan es cuina en grup apareixen de manera espontània els nostres comportaments més innats, de la mateixa manera que apareixen al nostre entorn laboral diari.

Hi ha un fort paral·lelisme amb el treball sota pressió, moment en què apareixen aspectes com la confiança en els altres, la capacitat d’innovar per sobrepassar un obstacle, superar pors i barreres i construir un equip on cadascú tingui una missió i una aportació

Els fem aflorar així per a que els membres de l’equip en puguin prendre consciència i, d’aquesta manera, poder-hi reflexionar i polir-los després des de les tècniques del coaching d’equips.

Així doncs, el què pretenem millorar és la forma com els membres de l’equip es relacionen a partir d’haver potenciat la confiança i la comunicació.

• Be Healthy = Be Efficient: Menjar bé per treballar millor (+ info):

Taller de formació per a equips on a partir d’una millora en els hàbits alimentaris dels treballadors d’una empresa generem una millora del seu rendiment laboral

Per a més informació, feu click aquí o a la imatge:

Portada miniatura

• Dinars i sopars d’empresa:

Bufet saludable d’alta costura fet a mida amb producte de pagès, de temporada, de proximitat, artesà i ecològic, en gran part procedent del nostre hort.

• Sales de reunions:

Disposem de diverses sales de reunions/projeccions per a presentacions de productes, de plans de marketing…


Contacta amb nosaltres

Nom (obligatori)

Nom de l'empresa

Email (obligatori)

Telèfon

Missatge

Abans d'enviar, llegeixi la protecció de dades

Back to Top