Festa del Pa El Folló 01 Festa del Pa El Folló 02 Festa del Pa El Folló 03 Festa del Pa El Folló 04 Festa del Pa El Folló 05 Festa del Pa El Folló 17 Festa del Pa El Folló 06 Festa del Pa El Folló 18 Festa del Pa El Folló 07 Festa del Pa El Folló 08 Festa del Pa El Folló 09 El Folló La Festa del Pa 26 Festa del Pa El Folló 20 Festa del Pa El Folló 21 Festa del Pa El Folló 10 El Folló La Festa del Pa 28 El Folló La Festa del Pa 27 Festa del Pa El Folló 11 Festa del Pa El Folló 12 Festa del Pa El Folló 13 Festa del Pa El Folló 14 Festa del Pa El Folló 15 Festa del Pa El Folló 16 Festa del Pa El Folló 19 Festa del Pa El Folló 22 Festa del Pa El Folló 23 Festa del Pa El Folló 24 El Folló La Festa del Pa 25 El Folló La Festa del Pa 29 El Folló La Festa del Pa 30 El Folló La Festa del Pa 31 El Folló La Festa del Pa 32 El Folló La Festa del Pa 33 El Folló La Festa del Pa 34

La nostra passió pel pa ens porta a organitzar cada any la Festa del Pa

Tot un dia sencer ple d’activitats que giren al voltant del pa, amb alguns dels millors forners del nostre país, artistes, panarres i els nostres alumnes fent d’aquest dia la Festa Major d’El Folló

La 8ª Festa del Pa (amb l’espectacle Balls del Món) ja està en marxa! Troba més informació i reserva aquí

Un any més.. ja la tenim aquí: LA FESTA DEL PA! Una celebració que aquest 2 de juliol viurà la seva vuitena edició. Vuit anys han passat des d’aquella idea una mica esbojarrada de fer una diada per al que creiem que és un dels elements bàsics de la nostra dieta: el PA.

Un any més, casa nostra, El Folló, obre les portes a tots els panarres del món que volen aprendre més sobre aquest aliment tan necessari. Aquesta edició l’hem anomenada ‘els pans del món’ i està dedicada als cereals i als seus lloc de procedència: l’arròs d’Àsia, el mill de l’Àfrica, el blat de moro d’Amèrica, el sègol d’Europa i el blat com a rei per excel·lència dels cereals que més es fan servir. Tots aquests productes seran la base i el leit-motiv de les nostres ponències per portar-vos receptes pensades per maridar aliments.

El cartell d’aquesta edició rendeix homenatge als diferents orígens dels cereals i als nens, imprescindibles en les nostres trobades, perquè, sens dubte, són els que més gaudeixen d’aquesta festa… i això que els fem treballar! Aquest any, ens sorprendran a tots fent figuretes de pa com cargols i oques que, de segur, estaran boníssimes per berenar. Tampoc ens podem oblidar del concurs del pa on els protagonistes són els amics que, any rere any, participen en aconseguir el millor pa fet a casa. I tot això, acompanyat d’un menjar-degustació a càrrec de l’equip de cuina d’El Folló. Un dinar per sucar-hi pa!

I com som molt de la festa i la xerinola, ens agrada tenir padrins del món de la faràndula i serà un honor rebre com a Padrí a l’actor Jordi Díaz i com a Padrina a l’actriu Marina Gatell, que donaran pas a l’actuació musical que cada any ens diverteix i ens alegra el dia.

Per tant ja sabeu… Entreu, passeu, gaudiu, beveu i, sobretot, mengeu pa!
Benvinguts a El Folló, benvinguts a casa nostra… que ja és casa vostra.

Back to Top